توسط

طرز تهیه جوجه کباب

ما در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه جوجه کباب خوش طعم و آب دار را برای شما شرح دهیم . برای درست کردن یک جوجه کباب خوش مزه باید به چند نکته دقت کنید. اولین نکته این است که نمک و آبلیمو باعث سفت شدن جوجه می شوند و نزدن این دو مورد هم جوجه کباب را بی طعم می کند . بعضی ها بر این باور بودن که در هنگاه کباب کردن جوجه با یک برس می توانیم آبلیمو ونمک را به جوجه اضافه کنیم که این کار هم بی حوده است . برای طعم گرفتن مرغ و سفت نشدن آن باید اول روغن را به جوجه ها اضافه کنیم تا در اثر ماندن طولانی مدت جوجه سفت نشود . توصیه می کنم که از کره آب شده یا آب نشده برای جوجه کباب پرهیز کنید چون کره بر اثر سرما سفت می شود و جوجه ها را سفت می کند شما می توانید در آخر وبرای طعم دار شدن جوجه به آن کره اضافه کنید.

پس قبل از نمک و آبلیمو به جوجه ها روغن اضافه می کنیم و آنها را با دست خوب مخلوط می کنیم و بعد آبلیمو و نمک را به آن اضافه می کنیم . حال رسیده ایم به خورد کردن پیاز بعضی از افراد پیاز را یا له یا رنده می کنند که این کار اشتباه است چون به تکه های جوجه چسبیده و بعد بر روی منقل که قرار می گیرد پیاز ها سریع سوخته و ما به اشتباه فکر می کنیم که جوجه کاملا پخته شده است و این کار باعث می شود که جوجه به خوبی نپزد وپیاز در اثر سوختن  یک طعم تلخ به جوجه دهد .  بهترین شکل خرد کردن پیاز برای جوجه ها خلال است . برای در ست کردن یک جوجه کباب لذیذ شما باید زعفران آن را بیش تر از مقدار لازم بزنید . یک مشکلی که پیش می آید این است که وقتی زعفران دم کرده را به جوجه ها اضافه کنیم به جای این که تکه های مرغ طعم دار شود پیاز و روغن و آبلیمو طعم زعفران می گیرند .

طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب

نکات طلایی برای تهیه جوجه کباب

برای حل این مشکل باید قبل از اضافه کردن هرچیزی به جوجه ها اول زعفران را اضافه کنیم و به مدت یک ساعت یا بیشتر به جوجه ها در یخچال قرار دهید . تا طعم ورنگ زعفران به جوجه ها اضافه شود و بعد به آنها بقیه مواد را اضافه می کنیم . شما برای بهتر شدن طعم جوجه خود بسته به سلیقه خود می توانید ادویه جات به جوجه کباب خود اضافه کنید . پیش نهاد ما برای شما : پودر پیاز ، فلفل سیاه و مقدار کمی پودر سیر است . حال وقت سیخ گرفتن جوجه ها و پختن آن رسیده است . دقت کنید جوجه ها را بر روی شعله ای یک نواخت و یا بهتر از آن ذغال کباب کنید و یا با برنج زعفران و کره و گوجه کبابی و دور چین دلخواه خود میل کنید .

خلاصه

پس برای طعم دادن به جوجه کباب اول زعفران را به آن اضافه می کنیم و آن را به مدت معین در یخچال می گزاریم بعد روغن را اضافه می کنیم و کاملا آن را با جوجه مخلوط می کنیم . در مرحله بعدی نمک و آبلیمو و ادویه جات را به آن اضافه می کنیم و دوباره آن را به مدت معین در یخچال قرار می دهیم بعد به آن پیاز و فلفل دلمه به آن اضافه می کنیم و در صورت دلخواه آن را به مدت معین در یخچال قرار دهید تا جوجه ها حسابی طعم دار شود . بعد آنهارا سیخ کرده و در شعله یک نواخت یا ذغال کباب می کنیم .

وقتشه آشپز شی !

در زمان قدیم اگر هوس کباب و یا جوجه می کردی باید به رستوران یا کافه میریفتی و آنجا میل می کردی . ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با سرچ هایی مانند : طرز تهیه کباب کوبیده  ، طرز تهیه کباب برگ ،  طرز تهیه دنده کباب ،  طرز تهیه کباب نگینی یک کباب دلخواه و خوش مزه خانگی آماده کرده و از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *