توسط

طرز تهیه کباب کوبیده

می توان گفت یکی از غذاهایی که بیشتر مردم دوست دارن و در مهمانی ها از آن بیشتر استفاده می کنن کباب است . طرز تهیه کباب کوبیده مختلف است و به همین علت است که در منو رستوران ها انواع گونا گونی از آن را مشاهده می کنید. کباب کوبیده نوعی کباب است که می توانید با گوشت گاو ، گوسفند ، مرغ یا مخلوط این سه گوشت و پیاز ، فلفل سیاه ، زعفران و….. درست کنید . به گفته میرزا محمدرضا معتمدالکتاب قدمت این غذا به دوره ناصرالدین شاه میرسد.

اکثر رستوران ها این غذا را به صورت خوراک که شامل : دوسیخ کباب و دورچین ترشی جات یا شوریجات سرو و بخشی هم به صورت چلو که شامل : دوسیخ کباب و برنج با زعفران یا برنج سفید به مشتری ارائه می کنند . ما در رستوران  رضا کبابی این غذای لذیذ را برای شما مشتریان به گونه ی زیر سرو می کنیم .

طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده

نکاتی که باید در تهیه کباب کوبیده رعایت کنید شامل :

طریقه آماده کردن کباب کوبیده :

اولین گام در درست کردن کباب کوبیده انتخاب گوشت است. که توصیه ما به شما چهار صد گرم گوسفندی و شش صد گرم گوساله است .در ابتدا باید پیاز ها را پوست کنده و آن را با چرخ گوشت و یا گوشت کوب برقی له کنیم . حال وقت آن رسیده که پیاز ها را با گوشت مخلوط کنیم بعد نوبت به اضافه کردن نمک ، فلفل سیاه  می رسد در این مرحله شروع به ورز دادن می کنیم تا خوب مخلوط شوند و این کارا باید تا جایی که گوشت حالت چسبندگی به خود بگیرد ادامه دهیم . پس از اتمام ورز دادن گوشت را در یک ظرف دری دار و درون یخچال  می گزاریم و به مدت یک ساعت صبر می کنیم . بعد از اتمام یک ساعت سیخ گرفتن را آغاز می کنید .

وقتشه آشپز شی !

در زمان قدیم اگر هوس کباب و یا جوجه می کردی باید به رستوران یا کافه میریفتی و آنجا میل می کردی . ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با سرچ هایی مانند : طرز تهیه کباب برگ ، طرز تهیه جوجه کباب ، طرز تهیه دنده کباب ،  طرز تهیه کباب نگینی یک کباب دلخواه و خوش مزه خانگی آماده کرده و از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *