توسط

طرز تهیه کباب برگ

می توان گفت بعد از کوبیده ، کباب برگ جزو قدیمی ترین و خوش مزه ترین کباب های ایرانی به حساب می آید. باید در نظر داشت که مزه کباب برگ به : طریقه آماده کردن و کیفیت مواد اولیه بستگی دارد . اگر دوست دارید با بهترین نحوه طبخ کباب برگ آشنا بشید تا آخر مقاله با ما باشید. تا به شما طرز تهیه کباب برگ خوش مزه را آموزش دهیم .عده ای از مردم بر این باورن که غذای هر کشور بیان گر روح آن کشور است .

غذاهای ایرانی با طعم و تعادل خوبی که دارن بیان گر روحی لطیف وفرهنگی آغشته به هنر هستند . لذیذ ترین غذایی که هر ایرانی ترجیح می دهد در رستوران میل کند کباب است . هر چند در اکثر کباب های ایرانی از گوشت گوسفند و گاو استفاده می شود . ولی طریقه آماده کردن مواد اولیه و طبخ هریک باهم متفاوت است . بیشر کباب برگ را یا با راسته گوسفند یا گاو تهیه می کنند .

گام اول برای درست کردن کباب برگ گرفتن چربی های اضافه و شستن آن است. در مرحله بعدی گوشت هارا به ضخامت یک سانتی متر برش می دهیم. . سپس این ورقه نازک گوشت به ۳ تا ۴ تکه، که پهنای هرکدام به‌اندازهشت یا ده سانتی متر است تقسیم می کنیم . در این مرحله باید با پشت کارد تمام این تکه های بالایی را بکوبید تا ضخامتی معادل 0.5 پیدا کند.

طرز تهیه کباب برگ
کباب برگ

چگونگی طعم دار کردن گوشت کباب برگ 

حالا وقت طعم دار کردن گوشت است. برای این کار نیاز به مقداری فلفل سیاه ، نمک و پیاز داریم . در این مرحله پیاز ها را رنده کرده و آب آن ها را می گیریم این کار با عث می شود مزه پیاز بهتر به خورد گوشت برود . حال نوبت مخلوط کردن تکه ها با  آب پیاز و فلفل درون ظرف است .این نکته را از یاد نبرید که برای آب دار بودن کباب باید نمک را اواسط پخت به آن اضافه کنیم . گوشت های درون ظرف را با مواد کاملا مخلوط کنید تا مواد خوب به خورد آنها برود . در مرحله بعدی باید درب ظرف مورد نظر را با سلفون بپوشانیم و آن را به مدت 5ساعت درون یخچال قرار دهیم . این کار باعث می شود که گوشت کاملا طعم دار و نرم شود .  حالا نوبت سیخ گرفتن تکه های گوشت است . برای این کار ابتدا تکه های گوشت را روی تخته کار می چینیم و با یک دست نگه می داریم و با دست دیگر سیخ ها رال درون تکه های گوشت فرو می کنیم . بعد از آماده شدن شما می توانید کره ی آب شده را توسط یک برس بر روی کباب برگ کشیده و طعم آن را به کباب ها منتقل کنید . و این کباب را می توانید با دور چین دلخواه میل کنید .

وقتشه آشپز شی !

در زمان قدیم اگر هوس کباب و یا جوجه می کردی باید به رستوران یا کافه میریفتی و آنجا میل می کردی . ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با سرچ هایی مانند : طرز تهیه کباب کوبیده  ،  طرز تهیه جوجه کباب ، طرز تهیه دنده کباب ،  طرز تهیه کباب نگینی یک کباب دلخواه و خوش مزه خانگی آماده کرده و از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *