طرز تهیه کباب نگینی

طرز تهیه کباب نگینی

می توان گفت کباب نگینی یکی از کباب های مجلسی بوده و برای مهمانی های اعیانی می توان آن را درست کرد . و طرز تهیه کباب نگینی به شرح زیر است .

مواد لازم :نیم کیلو گوشت گوساله ،نیم کیلو گوشت گوسفندی ، چهار عدد سینه مرغ ، دوعدد پیاز ، دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ، یک عدد تخم مرغ ، مقداری نمک ، آبلیمو ، فلفل سیاه .

 

طرز تهیه کباب نگینی

 

نحوه تهیه کباب نگینی

در مرحله اول گوشت را دوبار چرخ کنید و در ظرفی جداگانه قرار دهید بعد پیاز ها ی پوست کنده را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید بعد از چرخ پیاز ها آنهارا در ظرف جداگانه قرار دهید و آب پیاز را جدا کنید و مقداری از آب پیاز را نگه دارید . به پیاز ها نمک و جوز هندی را اضافه کنید . در این مرحله پیاز ها را با گوشت ها مخلوط کرده و یک بار دیگر چرخ کنید بعد از این کار زعفران را به گوشت اضافه کنید و گوشت را با دست ورز دهید. بعد از تمام شدن ورز گوشت ها در ظرف را با سلفون پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید . حال نوبت آن رسیده تا ظرف را از یخچال بیرو آورده و گوشت هارا به چانه های صدو پنجاه گرمی تقسیم کنید حال وقت سیخ گرفتن فرا رسیده است . بعد از سیخ گرفتن شما می توانید وسط هر کباب یک تکه از فیله مرغ را قرار دهید . و با دور چین مورد علاقه خود این کباب خوش مزه را میل نمایید . نکته : اول شما باید تکه های مرغ را به اندازه ی کافی خورد نمایید بعد آن را درون مواد گذاشته و برای چند ساعت آن را داخل یخچال بگزارید و بعد وسط هر کباب قرار دهید .

 

وقتشه آشپز شی !

در زمان قدیم اگر هوس کباب و یا جوجه می کردی باید به رستوران یا کافه میریفتی و آنجا میل می کردی . ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با سرچ هایی مانند : طرز تهیه کباب کوبیده  ، طرز تهیه کباب برگ ، طرز تهیه جوجه کباب ، طرز تهیه دنده کباب ،  طرز تهیه کباب نگینی یک کباب دلخواه و خوش مزه خانگی آماده کرده و از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید .

Summary
طرز تهیه کباب نگینی
Article Name
طرز تهیه کباب نگینی
Description
طرز تهیه کباب نگینی - دستور پخت کباب نگینی - آموزش کباب نگینی - کباب نگینی
Author
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *