توسط

طرز تهیه دنده کباب

ما در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه دنده کباب را به دو روش به شما آموزش دهیم .

روش اول

 برای تهیه دنده کباب به : یک کیلو دنده گوسفندی ، سیر یک حبه کوچک ، پیاز ریز شده دو عدد ، رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپ خوری ، فلفل نصف قاشق چای خوری ، سماق یک قاشق و نصفی چای خوری ، روغن زیتون سه قاشق سوپ خوری.

در قدم اول دنده های گوسفندی را باید به اندازه های 10تا 15 سانتی خرد کرد.برای قدم بعدی شما نیاز به  یک ظرف برای مخلوط کردن دنده ها با پیاز و سیر ریز شده ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون ، فلفل ، و نیمی از سماق دارید. حالا مواد درون ظرف را با دست مخلوط کنید. تا طعم مواد با دنده ها قاطی شود . بعد در ظرف را با سلفون پوشانده و آن را در یخچال قرار داده تا طعم دار شود . بعد از گذشت 12 ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و دنده هارا سیخ کنید و آن را بر روی منقل سرخ نمایید. بعد از آماده شدن شما می توانید این کباب لذیذ را با دور چین دل خواه میل نمایید.

طرز تهیه دنده کباب
دنده کباب

روش دوم تهیه دنده کباب 

یکی دیگر از کباب های لذیذ ایرانی دنده کباب است. که پیشینه این کباب به شهر کرمانشاه برمی گردد . همان گونه که از اسم این کباب پیداست این کباب از دنده گوسفند آماده می شود . این غذا در کرمانشاه بیشتر در مهمانی ها یا مجالس مهم آماده می شود . برخلاف بسیاری از تفکرها این کباب این کباب نیاز به مهارت بالایی دارد .

برای تهیه دنده کباب به موارد زیر نیاز دارید :  یک کیلو دنده گوسفندی ، سیر دو حبه کوچک ، پیاز ریز شده دو عدد ، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ، ماست چکیده یک پیمانه ، برگ بو دو عدد ، روغن مایع به مقدار لازم.

در قدم اول دنده ها را تمیز کنید و به شویید آن گاه یک ظرف متوسط را بردارید و دنده هارا با چند تکه یخ درون ظرف گزارید و در ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت آن ر ا درون یخچال قرار دهید . بعد از گذشت زمان گفته شده ظر را از یخچال بیرون آورده و دنده هارا شسته و درون یک آب کش گزارید تا آب موجود در دنده ها خارج شود .در مرحله بعد پیاز و سیر را درون ظرفی رنده کنید و در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن ، نمک ، فلفل و برگ بو به ظرف اضافه کنید و همه ی مواد درون ظرف را باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند . حال نوبت اضافه کردن دنده ها به کاسه است. دنده ها را با دست  و به صورت کامل با مواد مخلوط کنید تا طعم دار شود . برای طعم دار شدن و نرم تر شدن دنده ها در ظرف را با سلفون پوشانده و آن را درون یخچال قرار می دهیم . حال وقت آن رسیده تا بعد از پنج ساعت دنده کباب هارا از یخچال خارج کرده و سیخ نماییم .نکته : قبل از به سیخ کشیدن دنده ها بهتر است مواد روی آنها را کاملا تمیز کنیم که بعد از کباب شدن طعم و ظاهر دنده هارا خراب نکند . شما می توانید این غذا را در کافه رستوران رضا کبابی هم به صورت چلو و هم به صورت خوراک میل نماید. دور چین دنده کباب در کافه رستوران رضا کبابی شامل : خیار شور ، گوجه کبابی ، کوجه کباب نشده ، لیمو یا نارنج ، ریحان ، زیتو و… می باشد.

وقتشه آشپز شی !

در زمان قدیم اگر هوس کباب و یا جوجه می کردی باید به رستوران یا کافه میریفتی و آنجا میل می کردی . ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شما می توانید با سرچ هایی مانند : طرز تهیه کباب کوبیده  ، طرز تهیه کباب برگ ، طرز تهیه جوجه کباب ، طرز تهیه کباب نگینی  یک کباب دلخواه و خوش مزه خانگی آماده کرده و از خوردن اون در کنار خانواده لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *